Laadpaal

Opladen bij Onis Vastgoed

Wat leuk dat jij bij ons oplaad! Bij Onis Vastgoed zijn we gepassioneerd over duurzaamheid en milieubewustzijn. Door elektrisch of hybride te rijden, dragen jullie bij aan de vermindering van CO2-uitstoot en maken wij samen de weg vrij voor een schonere en duurzamere toekomst voor ons allemaal.

Ontdek het gemak en de milieuvriendelijkheid van elektrisch laden bij een van onze 4 laadpalen. Op deze site zie je onze actuele tarieven (inclusief BTW en energieheffing en exclusief eventuele eigen roaming kosten) voor elektrisch laden. Wij geloven in eerlijke prijzen en duidelijke communicatie, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Volle batterij? Laat ’n ander erbij!

Helaas merken wij wel eens dat bestuurders hun auto laten staan als deze vol geladen is. Dat is niet heel aardig voor mensen die ook graag hun auto willen bijladen, de Dikke van Dale heeft er zelf een woord voor bedacht: Laadpaalklevers. Om dit te voorkomen hanteren wij binnenkort een zogenaamde “idle fee” of  “blokkeertarief” bij onze laadpalen. Dit houdt in dat er een extra tarief wordt doorrekenend over de periode dat de laadpaal ongebruikt bezet wordt gehouden. Het doel is niet zozeer om geld te verdienen, maar wel om te stimuleren dat bestuurders de laadplek vrij maken als ze die niet meer nodig hebben.

 

Actuele tarieven

  • Laadtarief: €0,519 per kWh
  • Idle fee (binnenkort): €0,25 per minuut
  • let op: tarieven zijn inclusief BTW en energieheffing en exclusief eventuele eigen roaming kosten