Over Onis Vastgoed

Wie dirigeert, bepaalt de muziek

Bij Onis Vastgoed werken verschillende experts met een soortgelijk DNA. Allemaal hebben we een no-nonsense mentaliteit, waardoor we elkaar goed aanvoelen en door kunnen pakken. Dankzij de verschillende specialismen onder één dak kunnen wij als veelzijdig ontwikkelaar opereren en sturing geven aan het ontwikkelproces.

Onis Vastgoed

Veelzijdig en betrouwbaar

Of het nu een woningbouwproject betreft of de ontwikkeling van een luxe hotel, hightech kantoorpand of casino, we kunnen het. De kennis die we bij het ene project opdoen, nemen we weer meer mee naar het andere. Een waardevolle kruisbestuiving.

We zijn teamspelers die de lead nemen. Wij bepalen de symfonie die wordt gespeeld en onze ‘orkestleiders’ zorgen dat de uitkomst kwalitatief goed is.

Dat we al sinds 2001 een gewaardeerde ontwikkelaar zijn, komt doordat we onze afspraken nakomen. Lukt alles dan altijd? Nee, zeker niet. Maar dan zitten we zelf op de blaren en belasten onze partners daar niet mee.

We zijn realistisch in processen. Harde noten kraken we samen om vervolgens met werkbare oplossingen voor onze klanten te komen. We durven te leren en dat maakt ons beter. We groeien samen. Met ons team én onze partners zoals gemeenten, ontwikkelaars, beleggers, investeerders en architecten.

Onze mensen

Onis Vastgoed
Henri Pastoor Technisch ontwikkelaar
Inez Nijholt Management assistent
John Schulten Projectontwikkelaar
Niels Perik Financieelmanager
Ragnar Hoek Ontwikkelingsmanager
Robert Holtkamp Ontwikkelingsmanager / partner
Onis Vastgoed
Robin Everaars Projectontwikkelaar
Thomas Perik Ontwikkelingsmanager / partner

Projecten ontwikkelen we voornamelijk op basis van eigen initiatief en creativiteit. Dat doen we met een hecht en goed op elkaar ingespeeld team van project- en ontwikkelingsmanagers. Dit is ons team! We zijn compact en dat houden we graag zo. Op die manier blijven de lijnen binnen onze organisatie kort en kunnen we snel schakelen. Onze ervaring leert dat dat projecten altijd ten goede komt.