Dr van Deenweg 130

Beter dan nieuw!

Het kantoorpand aan de Dr. van Deenweg 130 op het bedrijvenpark Oosterenk in Zwolle is volledig verduurzaamd naar een label A kantoor voor de Omega Groep.

Datasheet

Architect
pr8 architecten
Omvang
1.760 m²
Status
gerealiseerd in 2022
Locatie
Zwolle

Volledig vernieuwd kantoorgebouw

De komende periode zal het gebouw volledig vernieuwd en verduurzaamd (A-label) worden. Denk hierbij aan LED-verlichting, het optimaal verwarmen, koelen en ventileren en moderniseren van de kantoorruimte en tuin. Allemaal voorzieningen die zorgen voor een optimaal werkklimaat. Uiteraard wordt er bij de verbouwing ook veel aandacht geschonken aan de gevels alsmede het omliggende terrein. Kortom, binnenkort staat er een duurzaam, modern, hip kantoorgebouw met een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 1.760 m².

Gelegen op een zichtlocatie en een goed bereikbare locatie aan de noordkant van Zwolle, op het kantorenpark Oosterenk – Watersteeg. Het complex ligt in de directe omgeving van het ziekenhuis “De Isala Klinieken” en het “MAC³PARK-stadion”. Tegenover het gebouw is Business Centrum Oosterenk gevestigd. U kunt hier terecht voor een kop koffie, broodje of lunch bij Brasserie “LoeZs”. Naast de Brasserie zijn er tevens een sport studio “Fit 20” en kinderopvangorganisatie “Pi” in het Business Centrum gevestigd. deel van het kantorenpark is een levendige omgeving met diverse commerciële dienstverleners, medische bedrijven en overheidsorganisaties. Met als uitvalsweg de Zwolse ringweg Ceintuurbaan en op drie autominuten van de A28 bent u verzekerd van een zeer goede bereikbaarheid. Tevens zijn er bushaltes in de directe nabijheid en is het object ook te voet en fiets goed bereikbaar.

Loading...