Werken bij Onis Vastgoed

Projectontwikkelaar

Onis Vastgoed bestaat uit ondernemers pur sang. Wij ontwikkelen op eigen initiatief projecten op plekken waar ze zelf zouden willen wonen, werken of ontspannen. Onis Vastgoed investeert in relaties en heeft een langetermijnvisie op het gebied van samenwerken én ontwikkelen. Hierdoor zijn alle plannen onderscheidend, mooi en toekomstgericht ten aanzien van duurzaamheid en de leefomgeving.

2022-07-13-Vacature-Projectontwikkelaar_Onis_Vastgoed

Projectontwikkelaar

De functie
In de functie van projectontwikkelaar ben je vanaf initiatief betrokken bij enkele grootschalige binnenstedelijke ontwikkelingen met veel volume en complexiteit. Je bent de steun en toeverlaat van de ontwikkelingsmanager en vertaalt de plannen en ideeën naar een ontwerp. Je werkt dit ontwerp met het projectteam uit tot bestek en tekeningen, vraagt vergunningen aan, zorgt voor eventuele verkoop en verhuur en houdt vinger aan de pols tijdens de realisatie.

Je kiest daarbij je eigen aanpak en krijgt veel verantwoordelijkheid.

Je trekt zelfstandig de kar in de uitwerking van beeldbepalende projecten en bent verantwoordelijke voor diverse aspecten als financiën, techniek, organisatie, contracten, risico’s, kwaliteit en planning. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je kunt gebruik maken van uitgebreide kennis van ervaren collega’s bij Onis Vastgoed en verschillende partners.

De ideale kandidaat
De ideale kandidaat heeft minimaal 10 jaar relevante ervaring opgedaan als zelfstandig projectmanager/ontwikkelaar in een commerciële werkomgeving. Je bent gewend om verantwoordelijkheid te dragen voor de voortgang op langjarige complexe/multidisciplinaire projectontwikkelingen en staat te boek als mensgericht, oplossingsgericht en gepassioneerd. Misschien kun je die eigenschappen niet helemaal kwijt in de organisatie waar je nu werkt, door overregulering of gebrek aan ondernemerschap in de top. Als je dat herkent ben je misschien wel de ideale kandidaat voor Onis Vastgoed.

  • mensgericht, oplossingsgericht en gepassioneerd
  • ontwikkelingen met volume en complexiteit
  • onderscheidende en beeldbepalende plannen
  • positie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid

Aanbod
Een functie met vrijheid en verantwoordelijkheid in een inspirerende en ondernemende omgeving. Zien ondernemen doet ondernemen en die gelegenheid krijg je ook. Jouw invloed stopt niet bij het project. Uiteraard begint alles met een solide basis van een uitstekend basissalaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure
Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Arjan Hoeve van Novesta via 06-20579495 of ah@novesta.nl. Hij doet de eerste gespreksronde en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij Onis Vastgoed.